Bogaart & Partners

 

Coaching

en

Consultancy

 

 

 

 

loopbaanCOACHING

Loopbaancoaching kan heel ondersteunend zijn voor mensen, die ontslagen worden, ontslagen zijn of om een andere reden geen werk meer hebben.

Je maakt psychologisch heel wat mee als je ontslagen wordt of geen werk meer hebt. De grond wordt onder je voeten weggehaald. Je zekerheid valt weg. Welke betekenis heb je nog? Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin; je rekeningen gaan door. Wat nu?

Denk eens aan coaching om die klap op te vangen en te verwerken; om het gevoel van machteloosheid om te zetten in een nieuw perspectief. Wat kan ik en wat wil ik? Waar ligt mijn kracht? Waar loop ik warm voor en waar liggen de mogelijkheden? Hoe kom ik af van de gedachte dat het toch niks wordt?

Natuurlijk geldt ook hier dat je een coach zult ontmoeten, waar je je op je gemak zult voelen.

Ik zal altijd eerst vragen wat voor jou belangrijk is in dit gesprek en wat je zou willen bereiken. Aan de hand daarvan zijn er vele mogelijkheden. Meestal neem ik aan de hand van je CV je loopbaan door met daarbij vragen over loopbaandoelen, vaardigheden, sterke en minder sterke kanten. Daarbij kan ook een interessetest of een persoonlijkheidstest als hulpmiddel gekozen worden.

Enerzijds gaat het er om duidelijk krijgen waar je sterk in bent en warm voor loopt, ook welke vaardigheden daarvoor misschien nog ontwikkeld moeten worden, anderzijds staan we stil bij het vinden van innovatieve sectoren en bedrijven, (het maken van) je sollicitatiebrief en de voorbereiding van je sollicitatiegesprekken.

Tijdens je zoektocht naar werk kun je altijd per mail of per telefoon contact met mij opnemen als je vragen hebt over hoe je iets bij voorbeeld in een komend sollicitatiegesprek zou moeten aanpakken.

Wilt u een afspraak maken?