Bogaart & Partners

 

Coaching

en

Consultancy

 

 

 

 

persoonlijke COACHING

Persoonlijke coaching is bedoeld voor mensen, die vastzitten in zichzelf, in hun relatie of in relatie met anderen; voor mensen, die verder willen komen, maar niet weten hoe. Denk aan: te weinig zelfvertrouwen; niet weten wat je verder wilt of moet; gebrek aan energie; geen nee kunnen zeggen; niet weten hoe je iets aan moet pakken; gemis aan communicatieve vaardigheden of andere aspecten, die voor jou belangrijk zijn.

Als je contact met mij gaat zoeken, ga je een coach ontmoeten, waarbij je je op je gemak zult voelen. Dat moet ook, want dat is de basis. Ik zal je in het eerste gesprek vragen waar je het vooral over wilt hebben en wat je wilt bereiken. Ik zal goed naar je luisteren, je laten voelen dat je begrepen wordt, je aan het denken zetten en alternatieven aandragen, zodat je het gevoel hebt: hier heb ik wat aan, daar kan ik verder mee.
Een coach is tenslotte iemand, die je op weg helpt om verder te komen.

Coachingsgesprekken duren meestal een uur tot hoogstens anderhalf uur. Het aantal gesprekken hangt af van wat je wilt bereiken en wat nodig is. Dat stellen we steeds samen vast. Het gaat erom dat je er verder meekomt; dat het iets oplevert; dat je er rijker of gelukkiger van wordt. Als je één gesprek zou willen hebben om een situatie voor te leggen kan dat ook. Je kunt daarna beslissen wat je er verder mee wilt.

Wilt u een afspraak maken?